Αρχική Σελίδα Νέα

Πώς να διακρίνει τα ανθρώπινα μαλλιά και τη συνθετική τρίχα

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας βραζιλιάνες δέσμες ανθρώπινα μαλλιών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας βραζιλιάνες δέσμες ανθρώπινα μαλλιών για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η τρίχα φαίνεται καλή και αισθάνεται ακόμα και καλύτερα αυτήν την περίοδο να εγκαταστήσει τώρα Pics σύντομα ναι

—— Isabella Johnson

ο μαλακότερος και όμορφος. όποιοι ικανοποιούν. ευχαριστίες

—— alizee Leah

Η τρίχα πήρε παραδοθείσα σε με γρήγορα την τρίχα είναι όμορφη αγάπη Ι αυτό πολύ μαλακό και σύγχυση ελεύθερη

—— Hollis Ιούνιος Νταίηβις Άντερσον

Έλαβα την τρίχα σε κυριολεκτικά 3 ημέρες που ήταν τρομερή σε με. Η σύσταση αισθάνεται μαλακή και της δόθηκε ένα μικρό δώρο με το. Μην μπορέστε να περιμένετε να εγκαταστήσει!!!

—— Jennifer Aniston

Ι loveeee αυτή η τρίχα!!!!! Βαμμένοι μεγάλος & μπούκλες τέλεια. Το έκανα σε μια περούκα που πήρα 16 μετωπικό & 18,20,22 δέσμες

—— Timothy McGee

Οι δέσμες είναι καταπληκτικές και έξοχες μαλακές. Μπορούν να κρατήσουν μια μπούκλα πραγματικά καλά. Επίσης συνεχίζω τα καταπληκτικά σχόλια για το

—— Κύψελλος του Taylor

Έκανα ακριβώς την πρώτη τρίχα μονάδων μου ήμουν εδώ σε 3days αυτό είμαι μαλακή ελπίδα οι πελάτες μου αγαπούν την τρίχα που έπρεπε να δοκιμάσω αυτό προκαλώ έξω αυτοί το αγαπώ.

—— Adele Bessemer

Έλαβε την τρίχα αρκετά γρήγορα, οι δέσμες και είναι πιό κοντά πλήρεις, στο στάδιο του χρωματισμού της.

—— Belinda Raman

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πώς να διακρίνει τα ανθρώπινα μαλλιά και τη συνθετική τρίχα
Πώς να διακρίνει τα ανθρώπινα μαλλιά και τη συνθετική τρίχα

Οι επεκτάσεις ανθρώπινα μαλλιών είναι προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούνται για να μακρύνουν ή να πυκνώσουν την τρίχα. Υπάρχουν διάφορα είδη επεκτάσεων τρίχας στην αγορά που γίνεται από ποικίλα υλικά. Οι επεκτάσεις ανθρώπινα μαλλιών είναι το μόνο είδος που αποτελούνται πραγματικά από ένα φυσικό ανθρώπινο προϊόν. Αυτά τα είδη επεκτάσεων τρίχας συνδυάζουν συχνά μέσα με την τρίχα του κομιστή καλύτερα από τις επεκτάσεις που γίνονται από τα συνθετικά υλικά. Για το λόγο αυτό, τα ανθρώπινα μαλλιά είναι ακριβότερα από τη συνθετική τρίχα. Έτσι θα σας διδάξω πώς να διακρίνω τα ανθρώπινα μαλλιά και τη συνθετική τρίχα.

Οπτική επίδραση. Όλα τα φυσικά χρώματα τρίχας είναι το αποτέλεσμα δύο τύπων χρωστικών ουσιών τρίχας. Έτσι τα ανθρώπινα μαλλιά τόσο πραγματικά και φυσικά όσο η τρίχα possible.synthetic έκανε από τις διάφορες συνθετικές ίνες, τόσο τη συνθετική τρίχα μοιάζουν με το χρώμα είναι φωτεινά.

Η καίγοντας τρίχα effect.human έχει τη φυσική πρωτεΐνη. Είναι εύκολο να πει με το κάψιμο και να μυρίσει: τα ανθρώπινα μαλλιά θα είναι τέφρα, η οποία θα πάει μακριά μετά από να τσιμπήσει. η συνθετική τρίχα θα μυρίσει αποκρουστική. Κατά κάψιμο, τη ανθρώπινα μαλλιά θα παρουσιάσουν άσπρο καπνό. Ενώ η συνθετική τρίχα θα είναι μια κολλώδης σφαίρα μετά από να καψει και θα παρουσιάσει μαύρο καπνό. Επιπλέον, τα ανθρώπινα μαλλιά μπορούν να έχουν πολύ λίγες γκρίζα τρίχα και διασπασμένες άκρες. Είναι κανονικό και όχι ένα ποιοτικό πρόβλημα.

Καλά, εκείνες είναι η πρόταση δύο μου.

 

Πώς να διακρίνει τα ανθρώπινα μαλλιά και τη συνθετική τρίχα

Χρόνος μπαρ : 2018-04-13 16:40:28 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Ellawigss

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Thea

Τηλ.:: 86--15607431753

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)