Αρχική Σελίδα Νέα

Βραζιλιάνα τρίχα από τη Βραζιλία

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας βραζιλιάνες δέσμες ανθρώπινα μαλλιών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας βραζιλιάνες δέσμες ανθρώπινα μαλλιών για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η τρίχα φαίνεται καλή και αισθάνεται ακόμα και καλύτερα αυτήν την περίοδο να εγκαταστήσει τώρα Pics σύντομα ναι

—— Isabella Johnson

ο μαλακότερος και όμορφος. όποιοι ικανοποιούν. ευχαριστίες

—— alizee Leah

Η τρίχα πήρε παραδοθείσα σε με γρήγορα την τρίχα είναι όμορφη αγάπη Ι αυτό πολύ μαλακό και σύγχυση ελεύθερη

—— Hollis Ιούνιος Νταίηβις Άντερσον

Έλαβα την τρίχα σε κυριολεκτικά 3 ημέρες που ήταν τρομερή σε με. Η σύσταση αισθάνεται μαλακή και της δόθηκε ένα μικρό δώρο με το. Μην μπορέστε να περιμένετε να εγκαταστήσει!!!

—— Jennifer Aniston

Ι loveeee αυτή η τρίχα!!!!! Βαμμένοι μεγάλος & μπούκλες τέλεια. Το έκανα σε μια περούκα που πήρα 16 μετωπικό & 18,20,22 δέσμες

—— Timothy McGee

Οι δέσμες είναι καταπληκτικές και έξοχες μαλακές. Μπορούν να κρατήσουν μια μπούκλα πραγματικά καλά. Επίσης συνεχίζω τα καταπληκτικά σχόλια για το

—— Κύψελλος του Taylor

Έκανα ακριβώς την πρώτη τρίχα μονάδων μου ήμουν εδώ σε 3days αυτό είμαι μαλακή ελπίδα οι πελάτες μου αγαπούν την τρίχα που έπρεπε να δοκιμάσω αυτό προκαλώ έξω αυτοί το αγαπώ.

—— Adele Bessemer

Έλαβε την τρίχα αρκετά γρήγορα, οι δέσμες και είναι πιό κοντά πλήρεις, στο στάδιο του χρωματισμού της.

—— Belinda Raman

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Βραζιλιάνα τρίχα από τη Βραζιλία
Βραζιλιάνα τρίχα από τη Βραζιλία

Για τις λέξεις της πρώτης ύλης, επειδή αγοράζουμε την τρίχα από την αρχική χώρα, όπως το Βραζιλιάνο κόβεται από τα βραζιλιάνα κορίτσια. Όλη η τρίχα μας είναι παρθένα ανθρώπινα μαλλιά, υπάρχει ένας τρόπος μπορεί να πει τη μικτή τρίχα και τα αληθινά παρθένα ανθρώπινα μαλλιά. Η μικτή τρίχα μετά από βαμμένος, εσείς θα βρεί κάποια τρίχα κομματιών δεν μπορεί βαμμένος και να μείνει ακόμα μαύρη, αλλά η τρίχα μας μπορεί να βαφτεί οποιοδήποτε χρώμα συμπαθείτε, και η μικτή τρίχα μετά από χρησιμοποιημένος για τις εβδομάδες πριν, εσείς θα βρεί είναι εύκολο παίρνει τη σύγχυση ή το υπόστεγο, αλλά η βραζιλιάνα τρίχα 5A μας μπορεί να κρατηθεί για περισσότερο από 2 έτη διάρκειας.

 

Q: Γιατί χρησιμοποίησαν τη διατύπωση
1. Πρώτη ύλη που επιλέγει) για τη διαδικασία παραγωγής. Δεν ήξερα ποτέ ότι τα ανθρώπινα μαλλιά ήταν ένα υλικό. Είναι η τρίχα ένα μίγμα μιγμάτων και της πραγματικής τρίχας και η πλαστή τρίχα, όχι 100% από ένα ανθρώπινο κεφάλι; Στα proces (πλένουν εντελώς και φροντίζουν) τι είναι να κάνει στην τρίχα για να φροντίσει για το εκτός από και βελτίωση του;

Α: Κατά την πλύσιμο της τρίχας σας, το σιγουρευτείτε στην πρώτη βούρτσα λεπτομερώς με μια βούρτσα κουπιών ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα σκέλη είναι ελεύθερης ροής. Αυτό θα ξετυλίξει τα κύματα κάπως, αλλά θα είστε σε θέση να τα φέρετε πίσω χρησιμοποιώντας έναν κατσαρώνοντας σίδηρο ή bendy κυλίνδρους. Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε μια επεξεργασία προϋπόθεσης πρίν προκειμένου να μειωθεί η ξήρανση της τρίχας.

Q: Τι υφαίνει το κεφάλι κτενίζοντας τη διαδικασία;
Γρήγορα μάθετε την ύφανση τρίχας.

Τέλος, όταν παίρνουμε την τρίχα, θα την κάνουμε για τις κρόκες τρίχας (όταν ονόμασε η τρίχα που κόπηκε από τα κορίτσια, αυτό τον όγκο τρίχας, η κρόκη τρίχας έχει το weft κεφάλι τρίχας, έτσι μπορείτε την εγκαταστήσατε, η οποία είναι η διαφορά με τον όγκο τρίχας και την κρόκη τρίχας). Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας την τρίχα τρίχα, μικτός οποιοδήποτε άλλοδήποτε πράγμα στην τρίχα, οι ιδιότητες τρίχας είναι μεγάλες, θα έχει κάποια καλής ποιότητας και αναρμόδια τρίχα, θα επιλέξουμε καλής ποιότητας για να βεβαιώσουμε την ποιότητα τρίχας μας, έτσι ονομάσαμε αυτήν την διαδικασία ως επιλογή πρώτης ύλης.

Χρόνος μπαρ : 2018-04-09 15:10:43 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Ellawigss

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Thea

Τηλ.:: 86--15607431753

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)